Re: NS-40


N8VCL
 

I do not know.  I did read somewhere that care should be taken when mounting it because you don't want anything messing with the etched coils.

There's an NS-40 email group you can join by sending an email to ns-40-subscribe@... .
 
Scott


On Tue, Feb 12, 2013 at 4:41 PM, Steve Long <k4mmg2009@...> wrote:
 

Scott
 
Tnx, ur info helps. I guess I blew mine some how when I changed the xtal.
 
Do u know if anyone has mounted the NS-40 in an Aluminum enclosure?
 
tnx  steve/k4mmg

From: N8VCL <scott.n8vcl@...>
To: 4sqrp@...
Sent: Tuesday, February 12, 2013 4:15 PM
Subject: Re: [4sqrp] NS-40
 
Looking at the component side, pins from left to right:
Q1: 1.8V, 13.8V, 1.8V
Q2: 13.8V, 2.78V, 1.8V
 
Hope that helps.
73
Scott
On Tue, Feb 12, 2013 at 3:33 PM, Steve Long <k4mmg2009@...> wrote:
 
Scott
 
Yes, I mean the mosfets. I appreciate ur help!
 
73's
 
steve/k4mmg

From: N8VCL <scott.n8vcl@...>
To: 4sqrp@...
Sent: Tuesday, February 12, 2013 3:00 PM
Subject: Re: [4sqrp] NS-40
 
by "Active Devices" do you mean the transistors?I can measure that for you when I get home, if no one else answers.73
Scott
On Tue, Feb 12, 2013 at 11:26 AM, k4mmg2009 <k4mmg2009@...> wrote:
 
Can anyone provide me with the voltage levels @ each of the two active devices leads? In the stand-by mode. tnx & 73's steve/k4mmg
--
FP #930 / Pig Rig #118 (unbuilt)SKCC #3083
4SQRP #558
OMISS #5084
--
FP #930 / Pig Rig #118 (unbuilt)SKCC #3083
4SQRP #558
OMISS #5084




--
FP #930 / Pig Rig #118 (unbuilt)
SKCC #3083
4SQRP #558
OMISS #5084

Join main@4SQRP.groups.io to automatically receive all group messages.